Nova promoció de 9 habitatges protegits destinats a joves

shadow

La construcció d’una nova promoció de 9 habitatges de protecció pública a Inca és una mostra més de l’aposta clara del Govern de les Illes Balears per protegir el dret a l’habitatge. Aquesta promoció que es començarà a l’estiu, sumada a la 54 habitatges, que està actualment en obres, deixarà un total de 63 habitatges en construcció a la ciutat d’Inca.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el batle d’Inca, Virgilio Moreno, han participat a la presentació d’una promoció que es destinarà a joves de menys de 35 anys.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha apuntat la bona sintonia amb el Govern de les Illes Balears, gràcies a la qual “avui feim una passa més per consolidar la nostra aposta per augmentar el parc públic d’habitatge social”, destacant aquest projecte destinat als joves, “un dels col·lectius amb més problemes per accedir a un habitatge”.

La promoció prevista al carrer Marjades està formada per 9 habitatges en total, 6 de dos dormitoris i 3 d’un dormitori, amb un pressupost de 1,5 milions d’euros.

Mentrestant, avança a bon ritme la construcció d’una promoció de 54 nous habitatges que es preveu que estigui acabada a principis de 2022. Es tracta d’una promoció de 54 habitatges de protecció pública, amb 50 habitatges de dos dormitoris, 4 habitatges de dos dormitoris i 54 places d’aparcament.

Autor

Socialistes-Inca