Iniciada la darrera fase de les obres del Teatre Principal d’Inca

shadow

Les obres de reforma i ampliació del Teatre Principal d’Inca es troben ja a la darrera fase, en un 80% d’execució i una inversió aproximada de 6 milions d’euros, “una actuació que ens permetrà disposar d’una infraestructura funcional i un espai que serveixi per a revitalitzar Inca cultural i socialment, una obra molt important que aviat serà una realitat i marcarà el futur de la nostra ciutat”, paraules del batle d’Inca, Virgilio Moreno.

A la visita a les obres també hi ha participat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha apuntat que “amb aquesta reforma i ampliació del Teatre Principal d’Inca, feta amb una sensibilitat arquitectònica especial, tots els mallorquins i mallorquines hi guanyam recuperant un espai emblemàtic per Inca, per la comarca i per la cultura”.

Aquest projecte és un bon exemple de col·laboració institucional amb cofinançament del Consell de Mallorca, de l’Ajuntament d’Inca, del Govern de les Illes Balears i d’Europa. Una actuació que ha consistit en la reforma de l’edifici centenari i l’edificació d’un espai adjacent d’uns 1.000 metres quadrats, a més de construir una nova sala polivalent amb capacitat per més de 150 espectadors, mentre la sala gran tendrà capacitat per 600 butaques.

Pel que fa a les obres, només queden pendents equipaments, algunes instal·lacions i acabats, com ara electricitat o pintura. Actualment, s’estan realitzant també actuacions en la façana de l’edifici. Així doncs, es preveu que les obres de reforma i rehabilitació del Teatre Principal d’Inca estiguin acabades durant l’estiu de 2021.

Autor

Socialistes-Inca