Inca amb el Dia de la Dona

shadow

“Durant els darrers anys hem treballat decididament per millorar amb polítiques públiques d’igualtat, no només les vides de les dones, sinó de tota la ciutadania perquè quan avancen les dones, avança la societat i la democràcia. Per aquest motiu, a pesar de les circumstàncies, volem continuar commemorant el Dia Internacional de la Dona a la nostra ciutat i reivindicar una igualtat real i efectiva entre dones i homes», ha assenyalat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així, el passat 8 de març, des de l’Ajuntament d’Inca s’han impulsat diverses accions per reivindicar el paper de la dona en la societat, “aquest darrer any, el món sencer ha viscut situacions impensables. La COVID-19 i les seves conseqüències han afectat a tota la població, tant a nivell econòmic com a nivell emocional i social. No obstant això, les desigualtats entre homes i dones segueixen essent vigents a tots els àmbits de la vida, fins i tot, s’han fet més notables a causa de la pandèmia», ha explicat la regidora d’Igualtat, Antònia Sabater.

A més de la lectura en línia del manifest a càrrec de diferents dones que treballen a l’Hospital Comarcal d’Inca, també s’ha dut a terme el cicle “Dona i Empresa”, promogut per Incabusiness i publicant al canal municipal de Youtube entrevistes a inqueres emprenedores com són Magda Ramis, Francisca Truyols, Neus Bonnín, Luisa Escudero i Francisca Beltrán.

Com ja és tradició, els inquers i les inqueres varen poder realitzar la Marxa per la Dona, sempre complint amb les mesures de seguretat sanitària, i amb una ruta orientativa de 3 km.

Autor

Socialistes-Inca