Responsabilitat per garantir la salut pública

shadow

El calendari ens diu que a hores d’ara Inca hauria d’estar immersa en els preparatius de les Fires d’Inca i del Dijous Bo 2020. És evident que la situació actual ha trastocat la nostra vida diària, les nostres rutines i la nostra manera de fer poble. Aquest 2020 hem après i estam aprenent una nova manera de viure que desitjam superar tan aviat com es pugui.

Com bé sabeu, enguany no hi haurà fires ni Dijous Bo, però sense dubtes, a cada casa inquera, el pròxim 19 de novembre, mantindrem viu l’esperit d’una fira que ens identifica com a poble i ens enorgulleix dels nostres comerciants, empresaris, associacions culturals, esportives, veïnals, etc. i de tot el teixit associatiu de la nostra ciutat que amb el seu esforç fan que cada any, les fires i el Dijous Bo sigui un èxit.

Ara toca garantir la salut pública de tots els inquers i inqueres i és imprescindible reduir al màxim les activitats que per la seva naturalesa puguin suposar un potencial risc de contagi. L’esforç i les renúncies personals que tots i totes estau fent és immens i serveix per reduir la corba de contagis i avançar per deixar enrere el malson de la COVID-19.

En aquests moments continuam fent feina aplicant i desenvolupant el Pla Reiniciam Inca amb l’objectiu de no deixar ningú enrere. Hem multiplicat la inversió en serveis socials, hem generat subvencions per autònoms, comerciants i empresaris, hem eliminat taxes, i estam constantment en la recerca de noves solucions que mitiguin l’impacte de la crisi de la COVID-19.

El nostre compromís i el dels socialistes d’Inca és absolut respecte la defensa de l’estat del benestar. Les renúncies d’ara van lligades a noves polítiques que refermin el caire social. En un moment de màxima dificultat, necessitam l’esforç i la implicació de tothom. Ens en sortirem, sí, però hem de ser conscients que hem d’anar junts en la mateixa direcció i continuar respectant al màxim les mesures de seguretat i distancia social.

Gràcies pel teu esforç i compromís. Inca som tots.

Autor

Socialistes-Inca