Inca, una ciutat més segura

shadow

L’Ajuntament d’Inca comptarà amb vigilants de seguretat privada que, de manera coordinada amb la Policia Local, reforçaran les tasques de vigilància i prevenció a la ciutat.

Amb el vist i plau de la Delegació del Govern, el Consistori podrà contractar temporalment aquests serveis de vigilància privada amb la finalitat de garantir el compliment de totes les mesures sanitàries establertes per eradicar la pandèmia, en paraules del batle d’Inca, Virgilio Moreno, “d’acord amb la situació actual, hem considerat necessari reforçar la vigilància a diferents punts del municipi per tal de garantir la màxima tranquil·litat i seguretat de la ciutadania”.

El personal de seguretat vigilarà la zona del Polígon Industrial de Can Matzarí i la urbanització de S’Ermita de 21.00 a 7.00 hores. De forma paral·lela, es realitzarà també un servei especial de vigilància i control al Parc del Serral de Ses Monges, la plaça Pobladors, el parc de les Illes Balears, la plaça Ciutat de Lompoc i el Puig de Santa Magdalena. A més a més, els vigilants de seguretat realitzaran també una verificació periòdica dels edificis municipals.

Els agents de seguretat realitzaran especialment un servei de prevenció, control i vigilància. En el cas de detectar una situació conflictiva o sospitosa, avisen automàticament als cossos de seguretat de la ciutat.

Autor

Socialistes-Inca