Els Socialistes d’Inca juntament amb les Joventuts Socialistes d’Inca presenten la campanya solidària per a la recollida de material escolar

shadow

En motiu de l’inici del nou curs escolar els Socialistes d’Inca, liderats pel batle Virgilio Moreno i conjuntament amb les Joventuts Socialistes d’Inca, han presentat aquest dijous 26 d’agost la campanya solidària de recollida de material escolar. Una proposta que té com a objectiu principal ajudar a les famílies més desfavorides i vulnerables d’Inca a través de la mediació de Creu Roja Inca.

Per a la capital del Raiguer es tracta de la primera edició d’aquesta campanya, que en paraules de Virgilio Moreno “resulta tan necessària a causa de les conseqüències socials i econòmiques que ha provocat la crisi sanitària de la Covid i que, lamentablement, ha afectat a moltes famílies. Des dels Socialistes d’Inca seguim lluitant per aconseguir una ciutat igualitària on tothom tengui les mateixes oportunitats i sense deixar ningú enrere”.

 Per aquest motiu tant el batle, Virgilio Moreno, com les Joventuts Socialistes d’Inca fan una crida a la responsabilitat i empatia de la ciutadania: “volem seguir fomentant la participació dels inquers i inqueres per ajudar aquells que més ho necessiten en moments de dificultat i, especialment, en un tema tan sensible i important com és l’educació”, afirma el secretari de política municipal de les Joventuts Socialistes d’Inca, Xavi Colom.

L’acte de presentació de la campanya ha comptat amb la presència de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears i els representants de Creu Roja Inca, entitat a la qual anirà destinada la recollida solidària del material escolar. Totes les persones que vulguin participar en aquesta campanya podran dur el material, que ha de ser nou o trobar-se en bon estat, a la seu de les Joventuts Socialistes d’Inca, situada al carrer Campana, 14. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10.00h a 12.00h durant els darrers dies del mes d’agost i de 16.00h a 18.00h durant tot el mes de setembre. Una vegada hagi finalitzat la campanya de recollida els membres de les Joventuts Socialistes d’Inca classificaran tot el material i aquest s’entregarà a les famílies i als alumnes a través de Creu Roja Inca.

Autor

Socialistes-Inca