L’executiva dels Socialistes es reuneix per commemorar el nou pacte de govern

shadow

Avui 19 de julio l’executiva dels Socialistes d’Inca s’ha reunit al casal de joves “La Fàbrica” per a explicar el recent acord entre els Socialistes d’Inca, Més per Inca i el Pi que referma l’acció de govern a la nostra ciutat. Aquest nou pacte de govern sorgeix de la necessitat imperant d’establir nous objectius per a impulsar durant aquesta segona meitat de legislatura.

Tal com ha explicat el batle d’Inca, Virgilio Moreno, ja s’han complit el 75 % dels objectius marcats en el full de ruta de 2019 i ara, en el marc de la pandemia i la crisi derivada de la Covid 19, cal establir noves metes que donin resposta a les necessitats de tots els inquers i inqueres. Totes elles estan reunides a l’Acord per a la reactivació econòmica i social d’Inca, en el qual estan fixats 11 punts que subratllen la importància d’una reactivació a tots els nivells i sense deixar ningú enrere. Alguns dels punts més importants que caldrà impulsar aquesta segona meitat de legislatura són l’agenda Inca 2030, la seguretat ciutadana, l’impuls al comerç, a la cultura, a la formació, a la igualtat, l’inversió en infraestructures, etc.

D’altra banda el regidor de Festes, Toni Peña, ha explicat que les festes de Sant Abdó i Sant Senen 2021 s’han adaptat completament a les restriccions marcades per la covid. D’aquesta manera, tot i que es realitzaran alguns actes destinats a tots els grups d’edat, principalment per a joves i gent gran, es prioritzarà en tot moment la seguretat i el benestar dels ciutadans. L’Ajuntament d’Inca defensa unes festes responsables, per això s’ha establert un sistema de reserva d’entrades en els actes que siguin gratuits per a poder controlar l’aforament i la distància de seguretat, ja que sempre que sigui possible, les activitats es realitzaran en espais tancats com el Quarter General Luque o el Poliesportiu Mateu Canyelles.

Autor

Socialistes-Inca