L’executiva dels Socialistes d’Inca celebra una nova reunió per a marcar el full de ruta de les properes setmanes

shadow

L’executiva dels Socialistes d’Inca s’ha reunit avui dimecres 8 de setembre a l’espai Es Garrover, un local polivalent on s’hi celebren activitats i formacions de la pròpia Fundació Es Garrover.

En aquesta reunió el president dels Socialistes d’Inca i batle del municipi, Virgilio Moreno, ha volgut repassar tots els projectes que s’estan realitzant en aquest moment i ha marcat el full de ruta a seguir per a les pròximes setmanes. Tal com ha explicat “s’acosten uns mesos molt importants per a la nostra ciutat i els Socialistes d’Inca seguirem desenvolupant noves iniciatives a tots els nivells. Continuarem treballant, tal com hem fet durant tot l’any, per seguir complint amb els objectius establerts a principi de legislatura”.

Entre alguns d’aquests projectes que ja s’han complit a Inca destaquen la finalització de les obres del Teatre Principal, la reobertura al públic de la plaça Mallorca o la demolició del mur de la plaça del mercat, una petició molt lluitada pels inquers i inqueres que hem duit a terme fa només unes setmanes. També continuen les obres d’asfaltat municipal i de neteja en totes les barriades, la inversió en temes de protecció mediambiental, la recuperació d’activitats importants, etc. “Així és com la nostra ciutat segueix avançant i transformant-se, passant de les paraules als fets gràcies al compromís d’un equip sòlid que treballa unit per a construir una ciutat millor per a tots i totes”, afirma Virgilio Moreno.

Autor

Socialistes-Inca