Virgilio Moreno demana el vot per assolir la majoria i seguir transformant Inca

shadow

Mil persones omplen la plaça Antoni Mateu en l’acte de fi de campanya dels Socialistes d’Inca. La presidenta i candidata a la reelecció, Francina Armengol, també ha acompanyat Virgilio Moreno en el darrer acte electoral.

Virgilio Moreno, actual batle i candidat a la reelecció, ha tancat la campanya demanant el vot socialista perquè Inca segueixi progressant els propers quatre anys. L’acte final de campanya ha comptat amb el suport de més de 1.000 militants i simpatitzants socialistes, així com també amb la presència de la presidenta i candidata a la reelecció, Francina Armengol.

Durant la celebració, Moreno ha agraït el suport dels inquers i les inqueres i ha remarcat la importància d’anar a votar com a única manera per seguir transformant Inca: “la mobilització és vital. Aquest diumenge hem d’omplir les urnes de roses vermelles per assolir la majoria i així, continuar avançant i millorant la nostra ciutat des de la gestió i l’eficiència”.

A més, el secretari general de l’agrupació, Virgilio Moreno, ha subratllat que “els socialistes d’Inca tenim un equip consolidat, compromès, amb més forces i més ganes que mai per seguir fent d’Inca una ciutat referent” i ha afegit que “comptam amb tu per seguir invertint en més i millors infraestructures, en espais verds i sostenibles, en habitatge, en cultura, sanitat i educació”.

En aquest sentit, Moreno ha volgut destacar que la campanya dels Socialistes d’Inca s’ha fet sempre en positiu. «Hem fet la campanya de la mateixa manera que volem seguir governant: escoltant als ciutadans, dialogant amb tothom i establint propostes que continuïn millorant la nostra estimada ciutat».

Per la seva banda, la secretària general del PSIB-PSOE i candidata a revalidar la presidència del Govern, Francina Armengol, ha donat tot el suport a Virgilio Moreno, posant en valor tota la feina feta durant aquests vuit anys per part de l’equip de govern al municipi. Finalment, Armengol, ha encoratjat a tots els presents perquè aquest diumenge cap vot socialista es quedi a casa i així aconseguir la victòria a totes les institucions de les Balears.

Autor

Socialistes-Inca