En marxa un servei virtual de consulta per a joves

shadow

L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un servei de consulta en línia per a joves a través del Casal Sa Fàbrica, un projecte amb el que mantenir la proximitat amb els joves d’Inca i convertir-se en l’espai de referència per resoldre dubtes i plantejar qualsevol tipus de consulta.

Així doncs, s’ha habilitat un espai denominat “Consulta Jove”, on setmanalment el col·lectiu jove podrà contactar amb l’equip dinamitzador del Casal de Joves per poder formular les seves preguntes, dubtes, consultes, propostes o suggeriments.

A més, el Casal de Joves Sa Fàbrica comptarà també amb el suport del policia tutor d’Inca, que participarà quinzenalment en les sessions de «Consulta Jove». Així mateix, es preveu que en un futur es vagin incorporant nous perfils d’acord amb les demandes dels joves.

“La proximitat amb els joves és, sense cap dubte, l’eix vertebrador de la tasca dels dinamitzadors juvenils, motiu pel qual creiem que aquest nou projecte és necessari i permetrà que les relacions entre el casal i els joves no es perdin o que es creïn nous vincles”, ha manifestat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Autor

Socialistes-Inca