Virgilio Moreno és reelegit Secretari General dels Socialistes d’Inca

shadow

Els Socialistes d’Inca han refermat el seu compromís amb la ciutat i han presentat una nova executiva per consolidar els avanços assolits.

L’Agrupació Socialista d’Inca ha celebrat el seu congrés ordinari per renovar els òrgans executius de l’agrupació. L’acte s’ha celebrat a la Fàbrica Ramis i ha comptat amb la presència de la Secretaria General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera.

Els militants de l’agrupació inquera s’han reunit a primera hora del matí per votar en l’assemblea local, on Virgilio Moreno ha sortit reelegit Secretari General dels Socialistes d’Inca. “Moltes gràcies a tots els militants i les militants, és per a mi un plaer i un orgull poder seguir al capdavant d’aquest projecte. Mantenim intactes les ganes i la il·lusió de continuar treballant per la nostra ciutat”

Posteriorment s’ha celebrat l’acte de presentació de la nova comissió executiva on Moreno ha explicat que: “l’equip que avui presentam és només una petita part de tanta gent que creu en aquest projecte, un projecte absolutament integrador que pretén sumar a tots els inquers i inqueres amb l’objectiu de continuar construint una Inca amb més i millors infraestructures i més oportunitats per a tothom”. “Totes i tots els que estau avui aquí formau una part fonamental i imprescindible dels agents de l’Inca Som Tots” ha remarcat Moreno.

Per la seva banda Catalina Cladera ha felicitat a Virgilio Moreno per la seva reelecció com a Secretari General dels Socialistes d’Inca i ha subratllat “la transformació d’Inca en els darrers anys gràcies al compromís i a la feina feta per part de tot l’equip que formen els Socialistes d’Inca”.

Precisament d’aquesta transformació ha parlat també el Secretari General, Virgilio Moreno: “Inca és avui una ciutat amb més possibilitats que fa uns anys i això és així gràcies a tanta gent que amb la seva feina, el seu esforç i el seu compromís ho ha fet plausible. Junts i juntes hem assolit objectius importantíssims que abracen els àmbits culturals, comercials, socials i empresaris de la ciutat, i ho hem fet sense deixar mai ningú enrere, estant al costat de la gent en els moments més complicats i sabent que hi continuarem estant perquè tenim molt clar que Inca Som Tots”.

Durant el seu discurs i encarat a les properes eleccions del 2023, Virgilio Moreno ha destacat que: “avui els Socialistes d’Inca encetam una nova fase en aquest camí i ho feim amb les idees molt clares de com volem seguir desenvolupant la ciutat en els pròxims 5 anys. Tenim la certesa d’haver complert amb la paraula donada i les ganes i l’experiència necessària per encarar noves iniciatives que continuïn donant resposta a les necessitats dels inquers i de les inqueres”.

Per acabar, Virgilio Moreno ha conclòs: “en definitiva, Inca és una ciutat completament oberta i integradora que té una immensa capacitat de dinamització social. Inca Som Tots i només entenent la ciutat des d’un punt de vista transversal i sense deixar cap col·lectiu enrere, serem capaços entre totes i tots de continuar construint una ciutat amb valors, igualitària, feminista, inclusiva i generadora d’oportunitats per a tothom”.

Així, la Comissió Executiva dels Socialistes d’Inca queda de la següent manera: Antònia Maria Sabater Martorell com a presidenta; Virgilio Moreno Sarrió com a Secretari General; Mª Carmen Oses Ramos com a Secretària d’Organització i Sebastià Oriol Díaz com a portaveu i secretari de Política Municipal.

Autor

Socialistes-Inca