Més de 500 persones celebren la Festa de la Rosa a Inca

shadow

L’Agrupació Socialista d’Inca torna a celebrar la Festa de la Rosa amb gran èxit de participació i consolidant el projecte progressista a la capital del Raiguer.

Els Socialistes d’Inca han celebrat aquest diumenge, 12 de juny, una nova edició de la tradicional Festa de la Rosa, on més de 500 persones s’han retrobat en un dia ple d’il·lusió per seguir desenvolupant un projecte comú, el de continuar treballant per construir una ciutat amb més i millors oportunitats per a tots els inquers i inqueres. Els Socialistes d’Inca recuperen aquesta data tan important en el seu calendari després de dos anys sense poder realitzar-la a causa de la pandèmia de la COVID-19.

L’acte, que s’ha celebrat a la plaça del Blanquer en un ambient festiu i d’unió, ha comptat amb la presència de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, qui s’ha referit a la rosa socialista com a símbol de “justícia social, igualtat, honestedat i el valor de la feina ben feta. Sense cap dubte són raons que ens omplen d’orgull per seguir endavant amb el projecte socialista a Inca a les pròximes eleccions del 2023.”

Per la seva banda, Virgilio Moreno, secretari general dels Socialistes d’Inca i batle del municipi, ha agraït a totes les persones, militants i simpatitzants, la seva presència a la Festa de la Rosa: “celebram la nostra festa com a socialistes amb un èxit rotund de convocatòria, reunint a més de 500 persones en un acte de retrobament molt especial. I és que a Inca tenim a la millor gent, al millor equip i el millor projecte per seguir construint una ciutat més progressista, integradora, innovadora i oberta a tothom. Un projecte del qual tots els que avui som aquí en formam part imprescindible, perquè Inca Som Tots!”

A més, Moreno també ha fet referència a les eleccions municipals del proper 2023 afirmant que “en menys d’un any tornarem a tenir l’oportunitat de revalidar la feina que duim fent des de fa set anys i els Socialistes d’Inca volem seguir estant al costat de la gent, afrontant nous reptes i fer-ho sense deixar ningú enrere. Treballam cada dia per fer d’Inca una ciutat més segura i cívica, amb millors infraestructures, més vivenda social, més reactivació en el teixit econòmic, comercial i social, en definitiva, treballam per millorar la nostra estimada ciutat.”

Finalment, el secretari general dels Socialistes d’Inca ha afegit que “l’any que ve tendrem l’oportunitat d’ampliar encara més aquest llegat i els i les Socialistes d’Inca tenim les ganes i l’experiència necessària per afrontar noves iniciatives que continuïn donant resposta a les necessitats de tots els inquers i les inqueres.”

Autor

Socialistes-Inca