Els Socialistes d’Inca seguirem apostant per Inca com a capital cultural amb la creació del museu del còmic

shadow

El secretari general dels Socialistes d’Inca i candidat a revalidar la batlia, Virgilio Moreno, ha anunciat avui el seu objectiu de promoure Inca com a capital cultural mitjançant la creació del museu del còmic, pioner a nivell estatal.

L’anunci s’ha realitzat avui dematí durant la seva visita al casal de Ca’s Metge Cifre. La presidenta del Consell de Mallorca i secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, l’ha acompanyat en la visita de les instal·lacions. A més, Cladera ha aprofitat l’ocasió per anunciar l’inversió de 20 milions d’euros dels Socialistes de Mallorca en infraestructures culturals d’àmbit municipal, continuant així apostant per la cultura a tots els municipis de Mallorca i en concret a Inca, capital de la comarca del Raiguer.

Per la seva banda, Virgilio Moreno ha declarat: “els Socialistes d’Inca rebem amb molta alegria i il·lusió l’anunci de l’inversió de 20 milions d’euros en infraestructures culturals, ja que gràcies a aquesta proposta podrem fer realitat el museu del còmic al Casal de Cas Metge Cifre i ens convertirem en la primera ciutat d’Espanya amb un museu d’aquestes característiques”.

Autor

Socialistes-Inca