Els Socialistes d’Inca continuen amb les visites de barri per establir un diàleg participatiu i enriquidor

shadow

Virgilio Moreno, secretari general dels Socialistes d’Inca i candidat a la revalidar la batlia d’Inca a les properes eleccions del 28 de maig, segueix visitant, un a un les diverses barriades del municipi. L’objectiu principal d’aquestes trobades és establir un procés participatiu obert a tothom, on l’escolta activa i el diàleg són el pilar fonamental del projece dels Socialistes d’Inca.

Així doncs, Moreno acompanyat sempre de diversos membres de l’agrupació, ja han visitat els barris d’Es Blanquer, Es Cos, So Na Monda, Crist Rei, Sant Francesc, Fernández Cela i la zona de Ses Vies des Tren. I en els propers dies es disposa també a visitar la barriada de Ca’n López i altres zones de la capital de la comarca del Raiguer.

Aquestes trobades amb diversos grups de veïns i veïnes ens permet conèixer de primera mà tot tipus de propostes i necessitats per part dels inquers i inqueres. I és que, tal com explica Virgilio Moreno: “els Socialistes d’Inca tenim molt clar que la millor manera per continuar avançant és comptant amb tothom, dialogant i escoltant activament tots els suggeriments”. A més, afegeix “el projecte Inca som tots no és una frase feta, és una realitat que fa que la nostra ciutat sigui més plural i oberta cada dia”.

Autor

Socialistes-Inca