Els Socialistes d’Inca commemoren els sis anys de govern celebrant un acte de retrobament amb el teixit associatiu de la ciutat

shadow

L’acte ha comptat amb la presència de la consellera de presidència i secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. L’esdeveniment s’ha pogut realitzar gràcies a l’òptima situació sanitària en la que es troben les Illes Balears.

Aquest dijous 17 de juny els Socialistes d’Inca han celebrat un acte de retrobament amb els representants d’entitats socials, empresarials i veïnals de la ciutat. Realitzat al Centre Bit de la capital del Raiguer, l’esdeveniment ha tengut com a principal objectiu agrair a les associacions, clubs i entitats inqueres la gestió realitzada durant la crisi de la COVID, destacant el seu gran esforç i compromís amb la ciutat. De la mateixa manera l’acte també ha reivindicat els sis anys de govern socialista a Inca, amb Virgilio Moreno al capdavant.

 El batle, Virgilio Moreno, ha transmès als assistents la ferma voluntat de posar als inquers i inqueres al centre de les decisions: “Els Socialistes d’Inca hem establit uns fonaments sòlids perquè el teixit associatiu, empresarial, cultural i esportiu de la ciutat tengui més autonomia i oportunitats”. A més aquests dies es compleix el segon aniversari de l’inici de la segona legislatura, en la qual els Socialistes d’Inca tenen un paper predominant i el lideratge dins les polítiques municipals. Tot i que han estat dos anys marcats per la crisi sanitària, Moreno ha volgut destacar la implicació i dedicació per part de tot el seu equip de govern per a reafirmar les polítiques progressistes a Inca: “Hem fet de la protecció social i de l’aposta pels ajuts als comerciants i autònoms l’autèntic full de ruta per no deixar ningú enrere, el que ens permet afrontar el reinici de l’activitat econòmica i social amb més garanties”.

L’acte ha comptat amb la presència de Mercedes Garrido, consellera de presidència i secretària general dels Socialistes de Mallorca,  i Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca. Ambdues han volgut fer balanç d’aquests sis anys de govern socialista a Inca, especialment dels dos darrers anys marcats per la pandèmia i han destacat la “gran lliçó de responsabilitat i resistència que hem demostrat entre tots i totes. Un esforç comú que ara ens permet parlar de reactivació a tots els nivells”.

Finalment els representats de les entitats, comerços, gent gran, clubs i associacions han pogut plantejar tota classe de dubtes i propostes per a millorar Inca. Unes qüestions que els Socialistes d’Inca tendran ben present a l’hora de dissenyar el projecte progressista per als propers anys. I és que tal com ha remarcat Virgilio Moreno: “Inca és avui una ciutat amb més oportunitats que fa sis anys. Estam desenvolupant un pla d’infraestructures que ens posiciona com una ciutat amb més i millors serveis, recursos i seguretat. Continuam endavant per a fer d’Inca una ciutat més dinàmica, oberta i plural, una ciutat de tots i per a tots”.

Autor

Socialistes-Inca