Virgilio Moreno presenta la candidatura dels Socialistes d’Inca en un acte ple a vessar

shadow

Els Socialistes d’Inca han presentat aquest divendres l’equip format per 31 dones i homes que acompanyaran a l’actual batle, Virgilio Moreno, en la candidatura a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Una cita en la qual l’agrupació aspira a guanyar amb majoria absoluta i revalidar, per tercera legislatura consecutiva, la batlia de la capital del Raiguer.

“És un privilegi estar davant de tants inquers i inqueres i sobretot fer-ho envoltat d’un equip humà com el dels Socialistes d’Inca. Tenim un equip consolidat que manté intacte la il·lusió, el compromís i les ganes de fer feina per la nostra ciutat”, ha destacat Virgilio Moreno. L’actual batle també ha donat les gràcies a les noves incorporacions a la llista i ha agraït el compromís per haver fet aquesta passa endavant unint-se al projecte dels Socialistes d’Inca. Així, Moreno ha assenyalat que el projecte Inca Som Tots és una realitat “integradora i oberta a tothom que avança de la mà del conjunt de tots els inquers i inqueres, on l’escolta activa i el diàleg són la clau per assolir els nostres objectius”.

Entre els molts simpatitzants i militants socialistes que han volgut acompanyar Virgilio Moreno, hi ha destacat la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui ha agraït la tasca feta per Virgilio Moreno al capdavant de la batlia d’Inca i li ha mostrat tot el seu suport. Armengol també ha recordat el compromís, les ganes i el caràcter lluitador de Moreno: “sabem que si en Virgilio està al capdavant de la nostra ciutat Inca seguirà millorant i continuarà sent una ciutat referent, posicionada com el centre de l’activitat econòmica, social, esportiva i cultural de la Part Forana”.

A més, el secretari general dels Socialistes d’Inca ha remarcat la importància de viure el present mirant cap al futur “sabent amb certesa que a l’Agrupació dels Socialistes d’Inca tendrem sempre Inca i els inquers i inqueres en el centre de totes les decisions” i ha afirmat que “continuarem planificant una ciutat amb més i millors infraestructures, generadora d’oportunitats per a tothom, amb nous espais culturals i tecnològics, més espais verds, i, per suposat, seguirem apostant per una ciutat neta, segura i cívica com a eix fonamentals del nostre projecte”.

Finalment, la presidenta Armengol ha cridat a les urnes als inquers i inqueres a les properes eleccions “estic convençuda que el pròxim 28 de maig celebrarem una gran

victòria socialista a Inca, que en Virgili serà batle per tercera legislatura consecutiva i, que aquesta vegada, serà amb majoria absoluta”.

Autor

Socialistes-Inca