Volem consensuar amb els clubs esportius un pla d’usos i de construcció de noves instal·lacions esportives

shadow

El candidat socialista creu que es podria arribar a acords amb els centres educatius per a la utilització dels pavellons esportius fora de l’horari lectiu 

Virgilio Moreno, batle d’Inca i candidat a la reelecció, vol elaborar un Pla d’usos i de construcció de noves instal·lacions esportives consensuat amb tots els clubs esportius d’Inca. La pràctica de l’esport ha crescut molt en els darrers anys a Inca i els clubs esportius locals precisen, de cada vegada més, de nous espais per a poder entrenar i competir. «Ens sentim molt satisfets amb la labor social que duen a terme els clubs esportius i compartim orgullosos els èxits dels nostres esportistes. Pensam que, en aquests moments, és necessari consensuar la utilització de les instal·lacions esportives que tenim a la nostra ciutat i també és imprescindible planificar bé la construcció de noves  instal·lacions per donar resposta a tots els clubs esportius d’Inca», ha dit Virgilio Moreno.

El candidat socialista considera que una de les primeres passes que s’han de fer és optimitzar la utilització de les instal·lacions existents. Virgilio Moreno proposa arribar a acords amb els centres educatius per a la utilització dels pavellons esportius dels centres fora de l’horari lectiu. «Estic convençut que si ens asseiem els clubs esportius, els centres educatius i l’ajuntament arribarem a acords per a la utilització dels pavellons esportius i seria en benefici de tothom», explica Virgilio Moreno. El candidat a la reelecció també apunta que la municipalització del camp del Club Esportiu Constància i del Sallista permetrà optimitzar la utilització de les instal·lacions i obrir-la a la pràctica d’altres esports.

Virgilio Moreno també aposta per consensuar i planificar amb els clubs esportius la construcció de noves instal·lacions. En aquest sentit, el candidat socialista ha recordat que està previst el desenvolupament d’un parc esportiu de més de 19.000 m2 quan es dugui a terme el procés d’urbanització del tercer polígon d’Inca. «També cercarem esponsorització turística perquè el poliesportiu Mateu Cañellas esdevengui un referent en la pràctica del triatló i crearem una pista de parkour a la plaça dels Pobladors», ha explicat Virgilio Moreno.

El candidat socialista també vol facilitar la pràctica de l’esport urbà i familiar. En aquest sentit, Virgilio Moreno proposa ampliar els horaris de les instal·lacions esportives municipals, especialment els cap de setmana, i aposta per condicionar i crear noves zones esportives urbanes. «La pràctica de l’esport és una activitat social molt saludable que volem potenciar», ha dit Virgilio Moreno.

Autor

Socialistes-Inca