Èxit de participació ciutadana en la campanya Inca Fa Nadal

shadow

Aquestes festes de Nadal l’Ajuntament d’Inca ha omplit els carrers del municipi amb un ventall d’activitats molt divers i pensat per a tots els públics, amb l’objectiu principal de potenciar la participació i el comerç inquer en tota la comarca del Raiguer.

Les celebracions varen començar amb la tradicional encesa de llums, que enguany va comptar amb l’equip femení de categoria Autonòmica del C.E. Constància, amb motiu del seu 100è aniversari. A més, entre els actes i les animacions programades hi han destacat el Betlem tradicional muntat a l’antic Cafè Mercantil, la desfilada del Pare Noel, el Parc Infantil de Nadal situat a la plaça Mallorca, el mercadet de Nadal al Carrer Major, les campanades infantils, jornades de ball, exposicions, concursos de targetes de Nadal, la cavalcada de Reis el passat 5 de gener i molt més.

Tal com assenyala el regidor d’Economia Local, Turisme i Promoció de la Ciutat, Miguel Ángel Cortés: “aquestes festes s’ha vist més gent que mai als carrers d’Inca, gaudint d’una ciutat més viva que mai, més i millor il·luminada i on les associacions i els col·lectius del municipi han participat molt activamente en la programació de les activitats”.

Autor

Socialistes-Inca