L’executiva dels Socialistes d’Inca celebra els dos anys de la victòria a les eleccions del 2019 reprenent les reunions presencials

shadow

Els Socialistes d’Inca es tornen a reunir presencialment després de vuit mesos a causa de la Covid. Se celebren també els sis anys de govern a la ciutat d’Inca amb un equip sòlid, compromès i progressista.

Aquest dimecres 26 de maig la comissió executiva dels socialistes d’Inca ha commemorat els dos anys de la victòria a les eleccions del 2019 i ho fa reprenent les reunions presencials després de gairebé vuit mesos de conferències telemàtiques a causa de la Covid. Aquesta reunió s’ha produït a l’aire lliure i seguint en tot moment les estrictes mesures de seguretat per part de tots els membres de l’executiva.

Els comicis del 2019 suposaren un èxit històric pels socialistes d’Inca, aconseguint prop de 5.000 vots i nou regidors a l’Ajuntament de la ciutat. Una victòria sense precedents que va permetre revalidar el govern socialista a Inca i, a la vegada, va posar de manifest el suport de la ciutadania a les polítiques desenvolupades des del 2015. Sis anys després aquest equip, sòlid i compromès encapçalat per Virgilio Moreno, segueix treballant amb molta il·lusió per assolir els objectius marcats i, sobretot, generar noves oportunitats per a millorar la ciutat seguint uns clars valors progressistes.

Durant la reunió presencial realitzada aquest dimecres la comissió executiva ha remarcat les nombroses propostes socials i també les grans millores en les àrees de neteja i seguretat que s’han duit a terme en aquest govern, especialment, les elaborades aquest darrer any i mig a causa de la pandèmia. “La Covid ho ha marcat tot aquests darrers mesos però els socialistes d’Inca hem estat a l’alçada. Gràcies a la unitat, la cohesió i la bona feina hem aconseguit cobrir les necessitats de tots els inquers i inqueres”, ha subratllat Virgilio Moreno. Per la seva part la regidora de serveis socials, tercera edat i nova normalitat, Maria Antònia Pons explica que “també s’han ampliat les cobertures dels serveis socials per tots aquells col·lectius més desfavorits, com en les referents a salut mental o d’ajuda per a la tercera edat, que tanta protecció han necessitat aquests mesos”.

Així doncs es demostra que el projecte socialista a Inca està més viu que mai i la seva executiva segueix treballant diàriament amb noves propostes per transformar la nostra ciutat i millorar la vida de tots els inquers i inqueres.

Autor

Socialistes-Inca