El Punt d’Informació Únic “PIU” de l’Ajuntament d’Inca atén 370 persones en el seu primer més de funcionament

shadow

Més de 370 persones varen ser ateses pel Punt d’Informació Únic (PIU) de l’Ajuntament d’Inca, durant el seu primer mes de funcionament. Aquest servei d’atenció a la ciutadania va néixer el 14 d’abril amb la finalitat d’oferir informació i resoldre dubtes a particulars i empreses sobre totes les ajudes econòmiques i socials vigents per fer front a la crisi provocada per la COVID-19.

Pel que fa a les consultes més freqüents, la majoria de sol·licituds són per demanar ajudes d’aliments o ajudes econòmiques per a subministraments bàsics, com ara lloguer o electricitat. Així mateix, també hi ha moltes consultes sobre ajudes de lloguer o moratòries d’hipoteques. Per últim, altres qüestions freqüents són les ajudes per autònoms o les sol·licituds d’informació per part de treballadors afectats per expedients reguladors d’ocupació.

D’altra banda, ressaltar que la majoria de sol·licituds d’informació s’han realitzat de manera telefònica, tot i que també es pot contactar amb el PIU a través de correu electrònic i formulari web. A més a més també s’ha habilitat un punt d’atenció presencial a l’edifici de l’antic magatzem de l’estació de trens.

Per últim, recordar que des de l’Ajuntament d’Inca es va posar en funcionament el PIU amb la intenció d’unificar tota la informació referent a ajudes i mesures que s’han aprovat tant des de l’Ajuntament, com des del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears o el Govern Central enfront de la COVID-19.

Consultau més info a: https://incaciutat.com/piu

Resol les teves dubtes a: https://incaciutat.com/piu-resol-dubtes

Tel: 971 100 025 (DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 9 A 14 H)

Email: PIU@AJINCA.NET

PIU_Inca

 

Autor

Socialistes-Inca