200.000 persones omplen els carrers d’Inca al Dijous Bo 2022

shadow

La inauguració del Dijous Bo va començar la vetllada abans amb la tradicional tallada de cinta i envoltats dels xeremiers, els Revetllers des Puig d’Inca i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el conseller Iago Negueruela que no es varen voler perdre l’inici de la fira de les fires.

Els carrers ja vessaven de gent que volia gaudir de primera mà d’aquest Dijous Bo sense restriccions després de dos anys de pandèmia. Però això es va quedar enrere per donar pas a la mostra ramadera, agrícola, gastronòmica i artesana més important de Mallorca. El Dijous Bo va tornar a fer d’Inca la capital de l’illa per un dia i milers de visitants varen arribar des de primera hora del matí per passejar cada metre d’un Dijous Bo tan desitjat com esplèndid.

Com sempre la mostra ramadera de la plaça del Bestiar amb el ja tradicional concurs morfològic de porc negre varen ser un dels punts àlgids del dia. També cal destacar la tornada del Trofeu Dijous Bo que va enfrontar al Club Esportiu Constància, que enguany celebra el seu centenari, amb la Selecció Balear, qui s’endugué el trofeu per un gol a cero. Tot i així el Dijous Bo 2022 va deixar grans sensacions als visitants i també als inquers i les inqueres que varen poder veure i tornar a gaudir del dia gran del nostre municipi.

Autor

Socialistes-Inca