Tradicional xocolatada solidària al Casal de joves La Fàbrica.

shadow

El passat dissabte 15 de desembre es va donar la benvinguda al Nadal amb la ja tradicional Xocolatada Solidària al Casal de Joves “La Fàbrica”, on es recaptarem més de 200.€ que seran lliurats per un grup de Quintos del 2001 al menjador Social d’Inca com beneficiari. 

Diferents associacions i grups de joves mostraren allò que fan diàriament al Casal, remarcant la capacitat d’organitzar-se i de fer del seu temps lliure, un temps important pel seu propi desenvolupant i per les relacions amb altres joves.

El matí va estar ple d’actuacions, no faltaren les nadales dels més petits del grup d’estimulació musical, on un grup de 3 mestres cada dissabte matí treballen amb la música per tal que els infants desenvolupin els seus sentits, el grup de ball en línia d’un grup de nines molt fidels a les seves classes, el nou grup de teatre del Casal que ens va descobrir el nivell d’artistes que tenim a Inca amb la seva tallerista que es deixa la pell setmanalment preparant unes classes de gran qualitat, les famosíssimes “Urban Peis” amb el seu ball urbà a nivells de primera, la classe de “Zumba” per tots amb un professor entregat i el grup de Dj’s del Casal que no deixaren ni un segon que l’ambient decaigués.

 

Per altra banda les associacions amb seu al casal participarem amb diversos tallers i activitats. Escalèxtric per part de ComunitArt, taller de bolles de Nadal de Únic, Taller de màscares del Dimonis foc d’Inca, percussió de la batucada “Fieres Inca”, La visita dels patges d’orient de INK JOVE , els tallers de l’Esplai  S’Estornell, i el suport dels Quintos’01 per la xocolatada.

Al Casal seguim fent feina per oferir a tots els joves d’Inca, associats o no, un espai per dur a terme les seves inquietuds i desenvolupar els seus projectes.

La família del Casal de Joves sa Fàbrica us desitja molts d’anys a tots.

Autor

Socialistes-Inca