S’instal·len banys públics adaptats per a persones ostomitzades a la Plaça Mallorca

shadow

Inca es converteix en el primer ajuntament de les Illes Balears que habilita un bany adaptat a les necessitats de les persones ostomitzades, fora de l’àmbit sanitari amb la instal·lació d’un d’ells a la plaça Mallorca, amb obertura prevista el mes de juny.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha assegurat que “tenim un ferm compromís amb l’Asociación Balear de Crohn, Colitis Ulcerosa y Ostomizados (Abacco) amb l’objectiu de facilitar i millorar la vida de les persones que pateixen aquestes malalties”.

El regidor d’Urbanisme i Participació, Andreu Caballero ha destacat que “aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració constant entre l’Ajuntament d’Inca i l’associació Abacco, que realitza una labor encomiable i que té la seva seu al nostre municipi”.

Així doncs, aquesta nova instal·lació s’adapta a les necessitats de les persones ostomitzades, ja que s’ha fet tenint molts pressents les recomanacions realitzades per l’Associació. Disposa d’un vàter encastat amb sifó, un taulell contigu a l’inodor perquè els usuaris puguin posar els productes de recanvi i un flexo ruixador d’aigua perquè puguin netejar la bossa, entre d’altres.

Autor

Socialistes-Inca