Repartim porta a porta un programa amb 120 propostes

shadow

El programa electoral dels Socialistes d’Inca ha estat elaborat de manera participativa a partir de les aportacions de veïns i entitats ciutadanes

Virgilio Moreno, batle d’Inca i candidat a la reelecció, ha començat el repartiment porta per porta del programa electoral que presenta de cara a les properes eleccions municipals. Els Socialistes d’Inca han elaborat de manera participativa un programa amb 120 propostes a partir de les aportacions dels veïns i les entitats del municipi. «Inca som tots i el nostre compromís és continuar escoltant i treballant amb tothom per sumar esforços, forces i il·lusions. El nostre objectiu és comptar amb el màxim de persones i col·lectius per dissenyar i dur endavant les propostes que han de marcar la propera legislatura i el futur d’Inca», ha explicat Virgilio Moreno.

El candidat socialista recorda que les propostes que recullen el programa electoral dels Socialistes d’Inca han estat elaborades a partir de les aportacions dels veïns d’Inca. «Hem visitat totes les barriades d’Inca i ens hem reunit amb els veïns per escoltar i prendre nota de les seves demandes i propostes. També hem dut a terme reunions sectorials amb entitats i professionals de cada sector per recollir les seves idees. I hem rebut centenars d’aportacions a través d’una enquesta que vàrem repartir casa per casa», ha comentat Virgilio Moreno.

Virgilio Moreno apunta que la creació de llocs de feina i solucionar el problema de l’habitatge són dues de les prioritats que s’ha marcat de cara a la propera legislatura. «Des de l’Ajuntament d’Inca farem tot el possible per atreure inversions públiques i privades i per facilitar la creació de llocs de feina. Ens seurem amb tots els agents socials per unir esforços i fer front comú. Crear llocs de feina serà  una de les nostres prioritats», ha dit el candidat a la reelecció.

El candidat socialista també proposa un gran acord entre les institucions, les entitats i tota la ciutadania per treballar per una ciutat més cívica i compromesa amb la ciutadania. «Com a Ajuntament podem millorar els serveis que oferim a la ciutadania, però per tenir una ciutat neta, cívica i respectuosa és necessària la implicació de tothom. Per això, proposam un pacte pel civisme i la ciutadania a Inca que hem fet extensiu a tots els partits polítics i entitats d’Inca», ha explicat Virgilio Moreno.

shadow

Autor

Socialistes-Inca