Reorganització de les regidories d’Inca per adaptar-les als nous temps

shadow

L’Ajuntament d’Inca ha realitzat una reestructuració de les regidories amb la finalitat d’adaptar-se a la situació generada per la pandèmia i reestructurar de manera més eficient els recursos municipals.

Així, a efectes pràctics, s’han creat dues noves delegacions que ocuparan les ja regidores Maria Antònia Pons i María del Carmen Oses. Pons, regidora de Serveis Socials i Gent Gran, assumeix la regidoria de Nova Normalitat, l’àrea que coordinarà tot el procés d’adaptació a la nova normalitat provocada per la pandèmia i s’implementaran les mesures vigents per fer front a la COVID-19.

Per una altra banda, Oses, regidora de Serveix, espai públic i cementeri, també gestionarà la delegació d’Atenció Territorial, una nova àrea dirigida a impulsar una atenció personalitzada a cada barriada de la ciutat i respondre de manera eficient i individualitzada les seves necessitats i demandes.

Un darrer canvi en l’organigrama el protagonitza el regidor de Festes, Fires i Dijous Bo, Antoni Peña, qui assumirà també la delegació d’Esports que fins ara gestionava el regidor Sebastià Oriol, suposant així un repartiment més equitatiu de les àrees i la feina entre els diferents regidors i regidores.

El batle i Secretari General dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno, ha recordat que “com sempre, el nostre objectiu principal és gestionar de manera eficient els recursos per intentar oferir el millor servei possible a tots els ciutadans d’Inca. Actualment, amb la crisi de la COVID-19 sorgeixen constantment noves necessitats i hem d’estar preparats per poder respondre-les de manera àgil, útil i ràpida”.

Autor

Socialistes-Inca