Els inquers Xavier Ramis i Jaume Tortella prenen possessió dels seus càrrecs al Govern i al Consell

shadow

Els socialistes d’Inca celebren uns nomenaments que donaran continuïtat a la gestió dels principals assumptes del municipi.

El Govern que presideix la inquera Francina Armengol ha nomenat de nou a Xavier Ramis com a director general de transport aeri i marítim de la Comunitat. Un càrrec que Ramis ha ocupat en la passada legislatura i que ara li permetrà donar continuïtat a les polítiques iniciades fa quatre anys.

Per la seva banda, Jaume Tortella, qui ocupà la regidoria de Comerç, Turisme i Comunicació a l’Ajuntament d’Inca durant la passada legislatura, ha estat nomenat vicepresident primer de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), després d’haver resultat conseller electe del Consell de Mallorca a les eleccions del passat 26 de maig.

Ambdós nomenaments, juntament amb la gestió i l’entesa institucional dels darrers anys, ens situen en un immillorable escenari que possibilitarà que els principals projectes de la nostra ciutat avancin a bon ritme. El batle d’Inca i Secretari General dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno, ha valorat positivament aquests nomenaments que «consoliden a dues persones amb una extraordinària capacitat de feina». Moreno també ha posat l’accent en la importància d’una perspectiva inquera en el dia a dia de la gestió política a tots els nivells institucionals de la nostra Comunitat.

shadow

Autor

Socialistes-Inca