Obrirem una primera ronda de contactes amb INDI, MÉS i El Pi

shadow

Els socialistes xerrarem amb tots els grups que vulguin fer feina per Inca

Després d’analitzar i valorar els resultats de les eleccions municipals celebrades el 26 de maig del 2019 en les quals la ciutadania d’Inca ens ha atorgat una majoria clara, la Comissió Executiva dels Socialistes d’Inca acordam:

1) Els Socialistes d’Inca agraïm el suport majoritari de la ciutadania d’Inca i assumim la responsabilitat de formar un govern a l’Ajuntament d’Inca encapçalat pel candidat socialista Virgilio Moreno.

2) Apostam per un govern eficient i amb la màxima estabilitat possible. Per això, obrirem una ronda de converses amb altres formacions polítiques per explorar la possibilitat d’arribar a acords d’investidura, de legislatura o de govern.

3) Els Socialistes d’Inca valoram molt la feina feta en aquesta legislatura passada. És per això que, per principis i per lleialtat, en la primera ronda de contactes inclourem totes les formacions que fins ara han format part de l’equip de govern municipal.

4) Així mateix, mantendrem reunions amb aquelles altres formacions polítiques que tenguin punts en comú amb el model de ciutat obert, integrador i participatiu que proposam els Socialistes d’Inca. Valorarem l’afinitat de les seves propostes i establirem els mecanismes de col•laboració necessaris.

5) L’executiva dels Socialistes d’Inca encomana al Secretari General i a les persones que ell delegui mantenir aquestes converses i establir els acords que consideri oportuns per donar compliment a aquest mandat.

Autor

Socialistes-Inca