Nova línia de subvencions per a la restauració de façanes dotada amb 150.000€

shadow

Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa una línia de subvencions dotada amb 150.000 euros per a la conservació, restauració i rehabilitació de façanes de béns immobles del nucli urbà de la ciutat. Una convocatòria amb la qual es pretén estimular i fomentar la realització d’obres de restauració de façanes, mantenint en bon estat els immobles inquers.

Durant l’any 2020, gràcies al pla de subvencions de l’Ajuntament d’Inca per a la conservació, restauració i rehabilitació de façanes es realitzaren 31 projectes, amb una inversió total de més de 270.000 euros en obres i reformes a la ciutat d’Inca, dels quals més de 115.000 han estat subvencionats pel Consistori.

Així, aquesta exitosa convocatòria que ara es repeteix amb una major quantia ha aconseguit l’embelliment del municipi i la dinamització del sector, fomentant “la realització d’obres de restauració i rehabilitació de façanes i mantenint en bon estat els béns immobles de la nostra ciutat”, ha manifestat el batle d’Inca, Virgilio Moreno, qui també ha anunciat que “enguany hem incrementat la partida pressupostària d’aquestes ajudes per tal de contribuir així a reactivar l’economia local i impulsar el sector de la construcció del nostre municipi”.

“El pla de subvencions per a la rehabilitació de façanes ens ajuda a millorar la imatge de la ciutat, regenerar el nucli antic de la ciutat i, alhora, posar en valor el patrimoni arquitectònic d’Inca”, com ha resumit el regidor de Model de Ciutat de l’Ajuntament d’Inca, Andreu Caballero.

Autor

Socialistes-Inca