Les obres de la Plaça Mallorca entren a la seva recta final

shadow

Amb un pressupost total de 2,2 milions d’euros, les obres de remodelació de la Plaça Mallorca avancen a bon ritme i es preveu que la infraestructura estigui finalitzada durant el primer trimestre de 2021.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha destacat que “la reforma de la plaça Mallorca és un dels projectes més importants d’aquesta legislatura, suposarà la integració de l’espai públic a Inca i donar continuïtat al centre del poble”.

Plaça Mallorca d’Inca.

La millora dels espais públics de la ciutat sempre ha estat una aposta dels Socialistes d’Inca i ara, amb aquest projecte, es pretén reconfigurar el conjunt en un espai públic molt més interrelacionat i integrat amb l’entorn i augmentar la relació entre els diferents nivells convertint el mur existent en unes grades.

El regidor socialista Andreu Caballero assenyala que “l’objectiu principal de la renovació de la Plaça Mallorca és esmenar les deficiències que tenia aquest espai i millorar les seves condicions per tal de fomentar la usabilitat i el confort a l’espai públic. Volem dinamitzar la plaça mitjançant la inclusió de suports per a noves activitats”.

Autor

Socialistes-Inca