L’Ajuntament d’Inca acorda amb les associacions de comerciants impulsar una plataforma de venta online

shadow

L’empresa inquera Miríada ha estat l’escollida per desenvolupar el Marketplace de comerç local, gràcies a un acord entre l’Ajuntament d’Inca i les tres principals associacions comercials i empresarials de la ciutat. D’aquesta manera, el consistori inquer col·laborarà en la posada en marxa d’aquesta plataforma en línia, denominada inca.propdetu.com, que neix amb la finalitat de promoure el comerç de proximitat del municipi i potenciar la digitalització a les empreses locals. Per la seva banda, l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, Activa’t Inca i Empenta seran els principals responsables de seleccionar i acompanyar als primers usuaris d’aquesta eina virtual.

“Des de l’Ajuntament ens hem mantingut en contacte permanent amb les principals associacions de la ciutat amb l’objectiu de treballar conjuntament en la reactivació de l’economia del municipi i impulsar tots plegats aquesta plataforma digital que potencií, promogui i promocioni els comerços locals”, explicà el batle  d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, les associacions triaran un total de 50 negocis d’Inca que tindran accés de manera gratuïta a la plataforma digital durant aquest any. D’aquesta manera els petits comerciants tindran el suport dels responsables de les associacions que els guiaran i assessoraran en el desenvolupament del seu negoci en el Marketplace, actuant com a mentors del projecte.

VISITA EL MARKETPLACE DE COMERÇ LOCAL A INCA A:

https://inca.propdetu.com/

Captura de pantalla 2020-07-14 a las 18.05.56

Autor

Socialistes-Inca