La pedrera del CE Constància estrena nous vestidors

shadow

El Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el tinent batle d’Esports, Gori Ferrà, el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, el president del CE Constància, Rafael Palou i diversos directius del club han inaugurat els 4 nous vestidors de la pedrera. Es tracta d’un nou projecte que ha estat possible gràcies a la col·laboració de les tres institucions i que ha suposat una inversió de 240.000 euros. Cal recordar que fins ara els més petits del club havien d’emprar uns mòduls prefabricats. «Després de dos anys ha estat possible poder comptar amb les noves instal·lacions que són molt útils per tots els joves que practiquen el futbol a la nostra ciutat», ha dit Ferrà.

Per a la construcció dels nous vestidors s’ha optat per la col·locació de materials de llarga durabilitat i molt d’ús per tal que siguin pràctics pels esportistes. Cada instal·lació està compost per una estança principal amb dues zones – dutxes i vestuaris – i una estança separada destinada a vàter. A més, s’ha fet una cambra de maquinària. «És una obligació per part de la federació ajudar al futbol no professional i gràcies als diners que ens arriben de Loterias y Apuestas del Estado podem fer unes inversions en benefici del futbol base», ha explicat Bestard.

Cal recordar que fa pocs més de dos anys el CE Constància es va veure obligat a enderrocar els antics vestidors, el bar i el local social, pel mal estat que presentaven. Després d’això es va començar un període de converses per pal·liar la situació. Solució que s’ha vist arreglada recentment amb les noves instal·lacions.

Autor

Socialistes d' Inca

Perfil Oficial de l'Agrupació Socialista d'Inca. Fundada el 2 de febrer de 1936 #canviainca

Deixa un comentari