Inca tendrà una escola nova

shadow

L’Ajuntament d’Inca i el Govern de les Illes Balears ha arribat a un acord per a la construcció d’un nou Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) a Inca.

El batle i Secretari General dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno, ha anunciat l’acord al que ha arribat el Consistori i la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears, pel que l’Ajuntament avançarà íntegrament el finançament necessari per a l’execució de les obres que tenen una data prevista de finalització dins el curs escolar 2022-2023.

Moreno ha explicat que “des de fa dos anys estam treballant de la mà del Govern per aconseguir posar en marxa el projecte de construcció del nou CEIP d’Inca, pel que aquesta és una fita molt important per Inca”, destacant que amb iniciatives com aquesta “continuam desenvolupant projectes clau i avançant cap a una ciutat d’oportunitats”.

L’import total del conveni ascendeix a 5,1 milions d’euros que avançarà l’Ajuntament d’Inca durant els pròxims dos anys i el Govern retornarà en un termini de 8 anys a contar des de 2021.

Així, en un termini de sis mesos, l’IBISEC es compromet a redactar el projecte per a la construcció del CEIP i serà el Consistori l’encarregat d’adjudicar i supervisar les obres, que es preveu que puguin iniciar-se durant els mesos d’estiu de 2021 i tenguin un termini estimat d’execució de 12 mesos, pel que durant el curs 2022-2023 la nova escola d’Inca pugui ser una realitat.

Aquest nou centre educatiu s’ubicarà als terrenys que l’Ajuntament d’Inca ja va cedir a la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca al novembre de 2018, una parcel·la situada just darrere del Quarter General Luque.

Autor

Socialistes-Inca