Inca Business, una empenta per al teixit comercial i industrial

shadow

Un any més, l’Ajuntament d’Inca celebra una nova edició del Cicle de Conferències Inca Business entre els mesos d’octubre i desembre, una inciativa que pretén apropar als comerciants, restauradors i petits empresaris inquers a la realitat del món dels negocis i les tendències en diferents camps com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica.

El batle socialista d’Inca, Virgilio Moreno, explica que “a pesar de les circumstàncies, hem fet un gran esforç per mantenir aquesta iniciativa, que es va consolidant any rere any i a poc a poc es va convertint en un referent a les Illes Balears. La nostra finalitat és ajudar amb aquest projecte al teixit comercial i empresarial de la nostra ciutat”.

Actualment, en el marc d’aquest projecte, l’Ajuntament d’Inca, de forma pròpia o en col·laboració amb diferents institucions o empreses, desenvolupa a la capital del raiguer un ampli programa de formació per a millorar les competències del teixit empresarial d’Inca. La finalitat dels tallers, cursos i conferències és ampliar coneixements i conèixer tendències, aspectes legals, fiscals i eines per a la millora de la gestió. Podeu consultar la programació completa a https://incabusiness.org/.

Autor

Socialistes-Inca