Homenatge a la nedadora inquera Catalina Corró Lorente

shadow

L’Ajuntament d’Inca va organitzar un multitudinari acte de nomenament de la Piscina Coberta Municipal de la ciutat amb el nom de Catalina Corró Lorente. La finalitat d’aquesta acció és reconèixer públicament els mèrits esportius i l’excel·lent trajectòria de la nedadora inquera. “És un autèntic plaer, poder dur a terme aquest acte que pretén reflectir l’orgull que tots els inquers i inqueres sentim per la trajectòria de Catalina Corrò. Es tracta d’un reconeixement que volem fer a conseqüència dels seus èxits, el seu esforç, el seu talent i compromís i en definitiva dels valors lligats a l’esport que durant la seva carrera esportiva ens transmet.”, assenyalà el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

La nedadora inquera va agrair el permanent suport de l’Ajuntament i tots els inquers i inqueres. “Mai sabré posar en paraules tot el que heu fet per jo i l’orgull que sent de formar part d’aquesta família i d’aquesta ciutat. Vos promet que aquests obstacles que ara m’he està posant la vida, serviran perquè quan torni a estar bé segueixi lluitant perquè encara estigueu més orgullosos d’haver pensat en jo per posar-li el nom a aquesta piscina”,  va apuntar Catalina Corró.

L’esdeveniment comptà també amb la presència del Director General d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; el conseller insular de Turisme i Esports, Andreu Serra; el regidor d’esports, Sebastián Oriol; i altres membres del consistori. A més, un centenar de ciutadans i ciutadanes del municipi també s’acostaren a la piscina per acompanyar a la nedadora inquera en aquest homenatge.

Autor

Socialistes-Inca