Full de ruta per donar continuïtat als projectes que afecten el nostre municipi

shadow

Francina Armengol i Virgilio Moreno ho fan amb l’objectiu de consolidar la col•laboració institucional i donar continuïtat a tots els projectes que actualment s’estan desenvolupant de manera conjunta.

El batle, Virgilio Moreno, va resumir les accions valorant que: “Hem de seguir fent feina plegats per donar un nou impuls al pla econòmic i social que vàrem posar en marxa ja la passada legislatura i aprofundir en el canvi de model de ciutat que vàrem iniciar el 2015, per aconseguir que Inca es consolidi com a capital de la Part Forana”.

Per la seva banda, el compromís de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, amb la seva ciutat és ferm i hi ha una predisposició absoluta per continuar fent feina junts en benefici dels veïns i les veïnes del municipi.

“Projectes emblemàtics com el Teatre Principals, la reforma integral de la Plaça de Mallorca, la posada en marxa de les obres del nou CEIP o l’ampliació de l’Hospital d’Inca, juntament amb l’aposta per Inca per part de l’empresa privada dibuixen un escenari que posa el nostre municipi a l’avantguarda.”, varen coincidir els dos socialistes inquers sobre la importància de la seva ciutat.

shadow

Autor

Socialistes-Inca