Farem un concurs d’idees per impulsar la Gran Via

shadow

Virgilio Moreno, batle d’Inca i candidat a la reelecció, proposa un concurs d’idees per remodelar i impulsar la Gran Via com a eix cívic i comercial de la ciutat. La Gran Via d’Inca és el vial més transitat de la ciutat i al seu voltant s’articula una gran activitat social, educativa i comercial. El candidat socialista vol convidar els professionals de l’urbanisme a posar sobre la taula diferents propostes i models amb l’objectiu de dinamitzar la zona de la Gran Via d’Inca.

Virgilio Moreno aposta perquè la Gran Via sigui la gran protagonista de la propera legislatura. “En aquesta legislatura hem hagut de fer front a projectes històrics que estaven aturats, com el Teatre Principal o la plaça Mallorca. M’agradaria que la propera legislatura fos la legislatura de la Gran Via perquè és una reclamació dels veïns i comerciants de la zona i un proposta important per al nostre model de ciutat”, ha comentat el candidat a la reelecció.

El candidat socialista vol que la Gran Via esdevingui un gran eix cívic i comercial. En aquest sentit, considera que el concurs d’idees podria aportar solucions a la problemàtica circulatòria de la zona, dinamitzar comercialment la Gran Via i habilitar espais ciutadans, per a la gent gran i pels infants. “La Gran Via és una de les portes d’accés a Inca i una de les vies més importants de la nostra ciutat. Volem potenciar i dinamitzar aquests espai i convertir-lo en un gran eix cívic i comercial”, ha dit Virgilio Moreno.

Autor

Socialistes-Inca