Es suspenen les Fires i el Dijous Bo

shadow

A causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i atenent a criteris de responsabilitat i seguretat, després d’analitzar la situació actual i parlar amb les autoritats sanitàries i els cossos de seguretat, l’Ajuntament d’Inca ha acordat suspendre les tres Fires i el Dijous Bo.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha estat molt clar: “travessam una situació excepcional i molt complicada, les recomanacions bàsiques per intentar lluitar contra el coronavirus es focalitzen en reduir els esdeveniments públics i evitar aglomeracions, elements que van estretament relacionats amb la celebració d’una fira. Per això, conscients de la importància de mantenir les mesures de prevenció enfront de la COVID-19, hem adoptat aquesta decisió. Venim de mesos molt complicats i no posarem en risc la salut de tantíssima gent per celebrar les Fires i el Dijous Bo”.

Els Socialistes d’Inca han mostrat el seu suport a aquesta difícil decisió de l’Ajuntament d’Inca, encaminada a preservar la salut pública i garantir que els veïns i veïnes no vegin augmentat el risc de contagi.

El regidor socialista Antoni Peña ha agraït la comprensió dels inquers i inqueres, “tots i totes som ben conscients de la situació actual i sabem de l’enorme renúncia que significa haver pres la decisió de suspendre, però la lluita contra la COVID continua i no podem fer cap passa enrere”.

Autor

Socialistes-Inca