En marxa les obres de millora de l’estació de busos d’Inca

shadow

Amb la nova estació de busos, Inca es convertirà en la porta d’entrada a la Serra de Tramuntana, és on confluiran totes les línies de la zona i el “hub” de distribució de línies de tot es Raiguer.

El nou sistema de transport públic per carretera que s’està implantant a Mallorca suposa una revolució amb més freqüències, nova flota més sostenible i també canvis i millores a molts espais, entre ells, l’estació de busos de l’Avinguda des tren d’Inca on s’estan realitzant obres millores del paviment, l’enllumenat i la modernització de les instal·lacions.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ambdós socialistes, han explicat les actuacions que es duen a terme i Moreno ha destacat que la ciutat “es convertirà en el centre de referència del transport públic al Raiguer, continuam donant passes per millorar serveis a tots els inquers i inqueres”.

El nou servei que començarà a funcionar a partir de gener suposarà “un abans i un després al transport públic” de l’illa, en paraules de Pons, qui ha explicat que “renovam el 100% de la flota de vehicles amb busos nous, sostenibles i accessibles, augmentant les freqüències i reduint el temps dels trajectes, i, a més, com més es viatja, menys es paga”.

Amb la posada en marxa de les noves concessions d’autobús el mes de gener, l’estació d’autobusos d’Inca es convertirà en la capçalera del transport públic de la zona del Raiguer. Serà l’estació de referència del municipi i d’intercanvi modal de la comarca (tren-cotxe-bus) i afavorirà els accessos a la Serra de Tramuntana i al nord de l’illa en bus interurbà.

L’estació serà un nexe per connectar amb el municipis de la zona i del trànsit dels autobusos procedents de nuclis turístics del nord de Mallorca, especialment en la temporada alta.

Autor

Socialistes-Inca