L’Agrupació dels Socialistes d’Inca aprova la llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig

shadow

L’Agrupació Socialista d’Inca ha aprovat en assemblea la llista electoral de les 31 persones que ha presentat el candidat i actual batle, Virgilio Moreno Sarrió, i que les representaran en les properes eleccions municipals del 28 de maig. “Sortim a guanyar i a continuar fent més gran aquest projecte polític i ho feim amb més il·lusió i més força que mai per seguir treballant per a tots els inquers i inqueres” ha afirmat Moreno.

Durant la presentació, l’actual secretari general dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno, ha destacat la importància de comptar amb un equip que s’hi ha deixat la pell durant vuit anys i també amb noves incorporacions que encarnen perfectament els valors socialistes: esforç, solvència i dedicació amb el servei públic per així continuar transformant Inca amb garanties. “Presentam una candidatura sòlida, transversal i compromesa que representa perfectament la societat inquera i que compta amb perfils de gran experiència en la gestió i també persones joves altament preparades per seguir amb el projecte progressista i de futur a Inca” ha assenyalat Moreno.

Així mateix, entre els 13 primers llocs de la candidatura repeteixen Maria del Carmen Oses, Sebastián Oriol, María José Fernández, Antoni Peña, Maria Antònia Pons, Miguel Ángel Cortés i Andreu Caballero, retorna Jaume Tortella i s’incorporen cares noves com Maria Francisca Barceló, Antonia Triguero, Lorena Roig i el secretari general de les joventuts socialistes del Raiguer, Xavier Colom. “Aquestes noves incorporacions reforcen el projecte polític Inca Som Tots, un projecte absolutament integrador que pretén sumar a tots els inquers i inqueres per seguir construint una ciutat amb més i millors infraestructures i més oportunitats per a tothom” ha subratllat el candidat socialista Virgilio Moreno.

Per acabar, Moreno ha donat les gràcies a l’actual presidenta de l’executiva dels Socialistes Inca, Antònia Sabater, qui no repeteix en les llistes però continuarà vinculada al partit. Moreno ha agraït l’excel·lent feina realitzada per Sabater durant aquests anys, la seva generositat i el seu compromís per seguir recolzant el projecte. Finalment també ha volgut destacar el seu orgull per

la gran feina feta per tot l’equip durant aquestes legislatures. “Aquests darrers quatre anys han estat difícils i els Socialistes d’Inca hem demostrat la nostra capacitat de gestió i solvència, hem estat al costat de la ciutadania en els moments més complicats i tenim clar que hi continuarem estant perquè Inca Som Tots”.

La candidatura de l’Agrupació dels Socialistes d’Inca que concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig està format per les següents persones:

 1. Virgilio Moreno Sarrió
 2. María del Carmen Oses Ramos
 3. Sebastián Oriol Díaz
 4. María José Fernández Molina
 5. Antoni Peña Mir
 6. Maria Antònia Pons Torrens
 7. Miguel Ángel Cortés Ramis
 8. Maria Francisca Barceló Truyols
 9. Andreu Caballero Romero
 10. Antonia Triguero Salamanca
 11. Jaume Tortella Cànaves
 12. Lorena Roig Acosta
 13. Xavier Colom Lozano
 14. Antònia Sastre Llompart
 15. Ramon Lorente Gayà
 16. Emiliana Martín Prieto
 17. Jaime Campaner Pons
 18. Verónica Fernández Paredes
 19. Antoni Muntaner Gili
 20. Antònia Maria Sabater Martorell
 21. Francesc Xavier Ramis Otazua
 22. Margarita Rotger Amengual
 23. Llorenç González Genestra
 24. Margarita Dolç Pallicer
 25. Miguel Ángel García Espejo
 26. Margarita Llobera Serra
 27. Francisco José Guerrero Muñoz
 28. Antònia Ramis Aguiló
 29. Guillem Gómez Mestre
 30. Esperanza Ramis de Plandolit
 31. Baltasar Alarcón Cano

Autor

Socialistes-Inca