Virgilio Moreno es compromet personalment a millorar la neteja i el manteniment d’Inca

shadow

Els socialistes afirmen que si continuen governant gestionaran directament  l’Àrea de Serveis 

Virgilio Moreno, batle d’Inca i candidat a la reelecció, ha assumit el compromís personal de millorar la neteja i el manteniment de la ciutat de cara a la propera legislatura. El candidat socialista assegura que si continuen governant gestionaran directament l’Àrea de Serveis. “Tenim un compromís absolut amb la millora de la neteja i el manteniment de la ciutat. Per això, volem gestionar directament l’Àrea de Serveis. Aquesta és la nostra línia vermella”, ha dit Virgilio Moreno.

Virgilio Moreno considera que s’ha de millorar la concessió del servei de neteja i per això proposa treure un nou concurs. “Destinarem més recursos a la neteja. Treurem a concurs una nova concessió del servei de neteja viària i farem un seguiment exhaustiu de la contrata perquè el servei que rep la ciutadania sigui l’adequat”, ha explicat el candidat a la reelecció.

Pel que fa a la millora del manteniment, Virgilio Moreno proposa la creació d’una Empresa Municipal de Serveis. “Hem de millorar el manteniment de la ciutat i la creació d’una empresa municipal de serveis ens permetria guanyar organització, eficiència i rendibilitat en el servei”, ha dit Virgilio Moreno.

Una altra de les propostes dels socialistes d’Inca per millorar el manteniment de la ciutat és la creació una brigada específica per a situacions d’urgència. “Quan es produeix una situació d’urgència, hem de donar resposta immediata als ciutadans”, ha recalcat Virgilio Moreno.

Autor

Socialistes-Inca