Comencen les obres del nou baixador que facilitarà l’accés en tren a l’hospital d’Inca

shadow

El passat mes de desembre es varen iniciar les obres del nou baixador que té per objectiu principal facilitar l’accés en tren a l’Hospital Comarcal d’Inca. Així, el batle Virgilio Moreno, acompanyat de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol; el conseller d’Habitatge Josep Marí i la consellera de Salut, Patricia Gómez varen posar la primera pedra d’aquesta infraestructura que estarà situada just devora la parada d’autobusos Inca-Llevant.

Les obres del baixador ferroviari finalitzaran en set mesos i disposarà de dues andanes, i està pensat des de l’accessibilitat, la funcionalitat i l’eficiència energética. A més, inclou dos accessos per als vianants, un per als usuaris de l’Hospital Comarcal i un altre de secundari per als vianants que hi accedeixin des de la carretera Palma-Alcúdia. A més, el projecte preveu un aparcament de 25 places. 

 “Aquest baixador lliga perfectament amb tota l’estratègia d’intermodalitat i connectivitat que estam duent a terme a Mallorca per a millorar el transport públical i així, permetre que els residents, treballadors i pacients restin a només cinc minuts de l’Hospital”, va assenyalar la presidenta Armengol.

Autor

Socialistes-Inca