Augmenta el pressupost de la Policia Local i es crearan 7 noves places d’agents

shadow

El Consistori inquer ha anunciat per aquest 2021 un augment de 400.000 euros del pressupost destinat a la Policia Local, a més del reforç de la plantilla amb 7 nous agents. El batle i Secretari General dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno, destaca que “la seguretat ciutadana és, des del primer dia, una de les nostres prioritats. Qualsevol crisi genera incerteses i augmenta la possibilitat de conflicte, per això estam fent un esforç important per ampliar la plantilla de la Policia Local d’Inca i aconseguir un equip estable”.

Així, els pressuposts de 2021 contemplen la dotació econòmica de tres places de guàrdies creades dins aquest 2020 i s’inclourà la creació i dotació de tres noves places d’agents de la Policia Local i una plaça de subinspector.

Els Socialistes d’Inca celebren aquesta nova mesura que dóna encara més estabilitat a la plantilla de la Policia Loca i recorden que fa unes setmanes, l’Ajuntament ja va aprovar una actualització i modificació del complement específic, amb la finalitat d’adaptar les retribucions dels agents d’acord amb les funcions i característiques dels diferents llocs de feina.

“A poc a poc, anam donant passes per reforçar la seguretat a la nostra ciutat i aconseguir consolidar la plantilla de la Policia Local d’Inca. En aquest sentit, és de vital importància anar creant noves places d’agents i millorar les condicions laborals, així com venint fent des del primer dia”, destaca el regidor socialista, Sebastián Oriol.

Autor

Socialistes-Inca