Ampliació de l’UCI i les Urgències i un nou edifici de rehabilitació a l’Hospital d’Inca

shadow

Ja han començat les obres d’ampliació i reforma del Servei d’Urgències, de la Unitat de Crítics i de Rehabilitació de l’Hospital d’Inca, unes obres que «garanteixen que l’Hospital no només pugui atendre les necessitats actuals de la comarca, sinó també les del futur», com ha assegurat la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol durant la posada de la primera pedra.

Les obres, ja iniciades el mes de febrer, tendran una durada de 25 mesos i suposen una inversió de 8 milions d’euros, que faran realitat una ampliació “tan necessària com desitjada”, ha destacat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

La Unitat de Crítics nova tendrà quatre llits més, més espai i sobretot més seguretat per als professionals i per als pacients. El nou Servei d’Urgències disposarà de 39 places, 7 butaques i 6 llocs d’Unitat d’Estada Curta (UEC). A més, el projecte també inclou la construcció d’un nou edifici per al Servei de Rehabilitació de 590 metres quadrats útils.

L’aposta per la sanitat pública dels governs socialistes és clara, i així ho ha recordat la presidenta Armengol “sempre ha estat una prioritat per aquest Govern” i des de 2015 “hem millorat les condicions laborals del personal, incrementat en 2.500 els professionals, hem millorat les infraestructures existents, hem construït nous centres, tenim nous serveis i millor tecnologia”.

Autor

Socialistes-Inca