Activitats reivindicatives amb motiu del 25N

shadow

Des de l’Espai de dones d’Inca es va dissenyar un programa especial d’activitats amb motiu del 25 de novembre, dia contra la violència de gènere. “La finalitat de tots aquests actes és conscienciar a la ciutadania de què hem de lluitar plegats contra aquesta xacra social. És necessària la implicació de tots i totes per aconseguir un municipi lliure de violències masclistes”, va assenyalar la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater.

La penjada de la banderola commemorativa d’aquesta data per part de representants de totes les forces polítiques del Consistori, va servir per donar el sus a la programació especial dels actes que es celebraren. A continuació, durant el matí, els alumnes dels centres escolars d’Inca es concentraren a la plaça d’Espanya i tots plegats realitzaren un mosaic amb el lema “Inca diu no a la violència de gènere”.

D’altra banda, cal destacar també que l’Associació Activa’t Inca ha posat en marxa la campanya “El comerç d’Inca diu NO a la violència de gènere”. Els comerços adherits a aquesta iniciativa exhibeixen una ferratina als seus portals o aparadors amb l’eslògan “Aquest establiment rebutja la violència de gènere”.

violencia2

Autor

Socialistes-Inca