800 persones en l’acte d’inici de campanya i Festa de la Rosa

shadow

Virgilio Moreno va reunir prop de 800 persones al primer acte de campanya dels socialistes d’Inca. L’acte va comptar amb la presència de Francina Armengol, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, i de Catalina Cladera, candidata socialista al Consell de Mallorca.

Virgilio Moreno va destacar la il·lusió i el bon ambient de la trobada i va animar tots els presents a continuar amb aquest esperit positiu i constructiu. “Farem campanya com hem governat fins ara i com volem continuar governant els propers quatre anys: amb propostes, amb il·lusió i comptant amb tothom, perquè Inca som tots, va dir Virgilio Moreno.

El candidat socialista a la batlia d’Inca va recordar que se presenten a les eleccions amb un programa de 120 propostes elaborat de manera participativa gràcies a les aportacions de veïns i entitats. “El nostre és un projecte per a tothom, integrador i que cerca el benestar de tota la ciutadania”, ha explicat Virgilio Moreno. Virgilio Moreno va destacar que algunes de les prioritats de cara a la propera legislatura seran la dinamització de l’economia local, la creació de llocs de feina, solucionar el problema de l’habitatge, fomentar el civisme i la convivència i la projecció social, esportiva i cultural.

Autor

Socialistes-Inca