600 persones donen suport a Virgilio Moreno en la celebració de la Festa de la Rosa

shadow

El batle i candidat a la reelecció, Virgilio Moreno, aconsegueix reunir més de 600 militants isimpatitzants socialistes en el primer acte dels Socialistes d’Inca. L’acte va comptar amb lapresènciadelasecretàriageneraldelPSIB-PSOEicandidataalareelecció,FrancinaArmengol.

L’Agrupació Socialista d’Inca ha celebrat aquest diumenge, 14 de maig, la tradicional Festa de la Rosa, coincidint amb el primer acte públic de campanya electoral. Un acte ple d’alegria on més de 600 militants i simpatitzants socialistes han donat suport a Virgilio Moreno en la seva candidatura a revalidar la batlia d’Inca.

El secretari general dels Socialistes d’Inca i actual batle, Virgilio Moreno, ha remarcat la importància d’anar a votar el proper 28 de maig i fer-ho pel projecte dels Socialistes d’Inca. “Tenim el millor equip, el millor projecte i tenim una experiència de gestió que ens acredita per seguir millorant Inca quatre anys més”. A més, l’actual batle ha subratllat que “amb tu, el proper 28 de maig assolirem una majoria que reflectirà la realitat del projecte Inca som tots i totes, un projecte que els Socialistes d’Inca hem fet possible dia a dia, transformant la paraula donada amb fets”.

En aquest sentit, el candidat a la reelecció ha assenyalat la seva implicació i la de tot l’equip amb els ciutadans: “continuarem posant als inquers i inqueres al centre de les decisions polítiques. Ens hi deixam la pell cada dia i continuarem fent-ho en aquesta propera legislatura perquè volem que Inca continuï sent una ciutat referent”. D’aquesta manera, Moreno ha destacat l’enorme transformació de la capital del Raiguer en aquests darrers vuit anys: “la feina feta per l’equip dels Socialistes d’Inca ha capgirat la nostra ciutat i ha situat Inca al centre de l’activitat econòmica, social, esportiva i cultural de la Part Forana i així continuarà sent”.

Per la seva banda, la Secretària General del PSIB-PSOE i candidata a revalidar la presidència del Govern, Francina Armengol, ha donat suport a Virgilio Moreno posant en valor tota la feina feta durant aquests anys i ha encoratjat a tota la candidatura inquera pel pròxim 28 de maig, a fi de revalidar la batlia i aconseguir la majoria absoluta.


Autor

Socialistes-Inca