Representació de les Joventuts Socialistes d’Inca al 3è Plenari Jove

shadow

Aprofitant el Dia Internacional de la Joventut se celebra aquest ja tradicional plenari al consistori inquer

Una proposta sobre el medi ambient i una altra sobre pràctiques remunerades pels estudiants o joves amb estudis, varen ser les dues propostes presentades per les joventuts del partit socialista que varen ser aprovades al costat d’altres presentades per altres grups polítics.

Des del partit socialista estem molt orgullosos de totes aquestes propostes i pensem que és molt necessari escoltar els joves els 365 dies de l’any.

A la trobada han estat presents entre d’altres les entitats: Probens, Batucada Renou d’Inca, Associació Illa de Cultura, Esplai s’Estornell, Associació Ink Jove, Educadora Comunitària d’Inca, Mater Misericordiae, les nostres Joventuts Socialistes d’Inca, Creu Roja Joventut, Fundación Aldaba, Associació Únic, Agent d’Igualtat d’Inca, Més Joves, Gegants d’Inca, Quintos 2001 i Grup de Joves Breack.

El Dia Internacional de la Joventut es commemora des del 1999, any que l’Assemblea General de Nacions Unides va aprovar aquesta celebració per promoure el paper dels joves com a actors estratègics del canvi i la generació de consciència.

Autor

Socialistes-Inca