327.000€ en ajudes per a autònoms afectats per la COVID-19

shadow

El consistori inquer se suma a la convocatòria de subvencions del Govern de les Illes Balears. L’import dels ajuts oscil·la entre els 2.000 i 3.000 euros.

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, es va reunir amb el batle d’Inca, Virgilio Moreno, per formalitzar l’adhesió de la capital del Raiguer a la convocatòria del Govern de les Illes Balears d’ajudes extraordinàries per a persones treballadores autònomes. D’aquesta manera, Inca disposarà de 326.944 euros a repartir en ajudes no retornables, que podran beneficiar a totes les persones autònomes del municipi.

Així doncs, l’objectiu d’aquestes subvencions és ajudar als autònoms i autònomes a reiniciar la seva activitat un cop iniciat el procés de desescalada i contribuir a pal·liar els efectes provocats per la crisi generada per la COVID-19. “Des del primer dia, hem estat al costat dels nostres autònoms i empresaris. Farem tot el que estigui al nostre abast per no deixar ningú enrere i contribuir a mantenir l’activitat econòmica de la nostra ciutat i tots els llocs de feina. Per tant, si fos necessari, podríem arribar a llançar una nova línia d’ajudes per setembre”, explicà el batle Moreno.

Autor

Socialistes-Inca