Virgilio Moreno vol recuperar l’edifici de l’antic ambulatori del Blanquer per dinamitzar la barriada

shadow

El candidat socialista visita la barriada per conèixer les propostes i demandes dels veïns. 

El batle d’Inca i candidat a la reelecció, Virgilio Moreno, aposta per recuperar l’activitat a l’edifici on es situava l’antic ambulatori d’Inca, a la barriada del Blanquer.

“Aquest edifici va complir una funció socio-sanitària important en el seu dia i generava molt activitat al seu voltant. No podem consentir que aquest edifici estigui en desús i que es degradi amb el pas del temps. Farem totes les passes necessàries perquè aquestes instal·lacions tornin a tenir un ús, donin servei a la ciutadania i generin activitat que ajudi a dinamitzar social i econòmicament la barriada del Blanquer”, ha dit Virgilio Moreno.

L’edifici de l’antic ambulatori va ser construït l’any 1980 pel Ministeri de Salut al carrer de mestre Antoni Torrandell. Va ser el centre de la activitat sanitària d’Inca fins a la inauguració de l’Hospital Comarcal d’Inca l’any 2007,  quan va deixar progressivament de realitzar les seves tasques i poc temps després va tancar definitivament les portes. L’actual propietari de l’edifici és l’Estat. Virgilio Moreno ha visitat la barriada del Blanquer i ha conversat amb els veïns sobre aquesta proposta i sobre altres accions necessàries per a la barriada, com la millora de les entrades i els accessos a Inca, i en concret de l’entrada de la carretera de Mancor on estan previstes diverses actuacions. La visita de Virgilio Moreno a la barriada del Blanquer s’emmarca dins el projecte “Inca som tots” que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns. “El nostre objectiu és seguir marcant el ritme i liderant aquest canvi transformador, des del diàleg i la col·laboració amb tothom”, ha explicat el candidat socialista a la batlia d’Inca.

Autor

Socialistes-Inca