Virgilio Moreno: “Inca és un referent en serveis sociosanitaris”

shadow

El batle d’Inca i candidat a la reelecció Virgilio Moreno ha posat de manifest que Inca és un referent en serveis sociosanitaris i ha destacat la importància que té aquest sector en l’economia local.

Virgilio Moreno ha explicat que “valoram molt el treball que realitzen tots els professionals de l’Hospital Comarcal d’Inca, que cada vegada presta més serveis i dóna més cobertures”. En aquest sentit, Moreno recorda que “ben aviat s’iniciaran les obres d’ampliació de l’aparcament, que era ben necessària”.

El batle d’Inca també ha destacat que “l’obertura del nou Hospital de Sant Joan de Déu a la nostra ciutat és una excel·lent notícia. D’aquesta manera, s’amplia l’oferta sociosanitària de la nostra ciutat, es creen llocs de feina i es dinamitzarà tota la zona”.

Per altra banda, el Centre Bit d’Inca acull una nova delegació del Servei de Medicina Esportiva. “Fins ara les nines i els nins que practiquen esport s’havien de desplaçar a Sa Pobla o a Palma per rebre aquest servei. Ara ja el tenim a Inca”, ha comentat Virgilio Moreno.

El candidat a la batlia d’Inca també ha posat en valor la xarxa de professionals i serveis sociosanitaris que hi ha a la ciutat. “Comptam amb moltes consultes, empreses i professionals de la salut que tenen una rellevància molt destacada en l’economia local i en la creació de llocs de feina”. Moreno ha valorat també la vitalitat de les entitats i organitzacions de l’àmbit de la salut.

Autor

Socialistes-Inca